Uusimme kalustoamme -
kaikki kesän 2021 autot ovat myytävänä

2 kpl Eura Mobil Activa One 690 HB
Scandinavian Edition

Vuosimalli 2020 (otettu käyttöön 06/2020, Suomi-autoja).

Tilava alkovimalli, kaunis vaalea sisustus, huippuvarusteet

Rekisteröity 6:lle, vuoteet 6:lle

Autot vapautuvat kesäkauden jälkeen jo syyskuun lopussa.

59.900€ (sis. ALV 24%, vähennyskelpoinen, n. 60.000km)

59.500€ (sis. ALV 24%, vähennyskelpoinen, n. 65.000km)

Huipputekniikkaa ympärivuotiseen käyttöön

Tämän EuraMobilin innovatiivinen kori on rakennettu Ducaton matalalle erikoisalustalle lentokoneteollisuudesta tutulla huipputeknologialla. Täysin puuvapaassa ja vesitiiviissä korissa on käytetty alumiinirunkoa, koko kori kauttaaltaan (myös katto ja ulkopohja) on kaksipuoleista erikoisvahvaa lasikuitua sekä näiden välissä eristeenä on vettymätöntä jämäkkää suulakepuristettua polystyreeniä eli XPS-lämmöneristettä. Korimateriaalit on korkeapaineliimattu, jolloin tuloksena on kevyt, mutta erittäin luja ja kestävä sekä erittäin hyvin eristävä kylmäsillaton rakenne. Ulkopinnassa ei ole ruuveja tai muita pintaa rikkovia kiinnikkeitä, eli se on täysin vesitiivis. Eristys ei ime vettä tai kosteutta missään olosuhteissa. Ulkopinta kestää kolhuja (toisin kuin matkailuautoissa yleisesti käytettävä alumiini), ja ulkopintaa on tarvittaessa helppo korjata.

Aidon kaksoispohjan ansiosta autossa on sisälattian alla 37 cm korkea lämmin välitila, jossa sijaitsevat mm. vesisäiliöt ja jossa on mukavasti lisäsäilytystilaa ison lähes 4 m3 takatallin lisäksi. Lämmitettävän kaksoispohjatilan ansiosta sisälattia on miellyttävän lämmin, ja talvikäytössä kaikki vesitekniikka on lämpimässä tilassa (myös harmaavesisäiliö ja sen tyhjennysventtiili). Korkealuokkaiset alumiinirunkoiset ja metallisaranaiset jämäkät kalusteet ovat kauniin vaaleita puuviilupintaisia ja ajon aikana äänettömiä. Keittiön alakaapit on toteutettu käytännöllisillä vetolaatikostoilla.

Varusteet

Tässä autossa on tehdasasennettuina lisävarusteina mm. 140 hevosvoiman Euro6 Temp-moottori, ESP-ajonhallinta, Traction plus sutimisenesto, 230V moottorinlämmitin, Styling-paketti (16” kesärenkaat alumiinivanteilla, led-päiväajovalot, etusumuvalot, musta etusäleikkö), 16” nastarenkaat peltivanteilla ja pölykapseleilla, ohjaamoilmastointi, vakionopeuden säädin, Hartal-kulkuovi ikkunalla, hyttysliukuovi, 7-vyöhykkeiset kylmävaahtopatjat sälepohjilla, 140 litran kapea automaattijääkaappi 30 litran pakastelokerolla, suihkutila muotoutuu kätevästi liukuovilla ja kääntyvällä pesualtaalla, integroitu 2-DIN multimediasoitin peruutuskameralla, päiväajovalot, korinvärinen etupuskuri, HillHolder, alamäkiavustin, koripinnan tasalla olevat Dometic-erikoisikkunat, takatallin iso ovi myös vasemmalla puolella, pyöräteline 4 pyörälle, kaasupullot ja tarvittavat sähkökaapelit.

Tehdasasennettuna lisävarusteina myös Scandinavian Edition -varustus eli tehokkain Truma Combi 6E automaattinen kaasukeskuslämmitys lämminvesivaraajalla, sähköpatruuna eli keskuslämmitys mahdollista myös verkkovirralla, LCD-ohjain (lämpötilan säätö digitaalisesti asteen tarkkuudella ja tuuletustoiminto), lämmin aito kaksoispohja, kylmäsillaton erittäin hyvin eristetty ja vesitiivis korirakenne, kaksoistiivistetyt luukut, myös jätevesisäiliö ja jätevesiputket lämpimässä tilassa, ESP-ajonhallinta ja TractionPlus-sutimisenesto. Tämä auto soveltuu erittäin hyvin myös talvikäyttöön.

MYYTY!
Weinsberg CaraSuite 650 MF Winter

Vuosimalli 2020 (otettu käyttöön 05/2020, Suomi-auto)

Tilava ja toimiva puoli-integroitu malli, kaunis beigenvärinen sisustus, huippuvarusteet

Rekisteröity 5:lle, vuoteet 6:lle

Auto vapautuu kesäkauden jälkeen syyskuun lopussa arviolta n. 80.000km ajettuna.
54.900€ (sis. ALV 24%, vähennyskelpoinen)

Tilava ja mukava saksalainen laatutuote ympärivuotiseen käyttöön

Saksalaisen KnausTabbert -ryhmän laatutuote. 2 vuoden tehdastakuu, 10 vuoden tiiviystakuu (jos käyttää vuosittain tarkastuksessa).

2020 uutuusmoottori Euro 6d Temp, polttoaihepihi, vääntävä ja voimakas, hiljainen ja pienipäästöinen turbodiesel, 140hv tehoa ja 350Nm vääntöä. Pieni ilmanvastus, vakaa ajettava ja pieni polttoaineen kulutus, jopa vain 8 litraa dieseliä/100km.

Lisävarusteet: uutuusmoottori Euro6d Temp 140hv, ESP-ajonhallinta ja ASR-luistonesto, mäkilähtöavustin, 230V moottorinlämmitin, Styling-keula (musta etusäleikkö, led-päiväajovalot tummilla valoumpioilla), valkoinen etupuskuri, 16 tuuman renkaat, kesärenkaissa alumiinivanteet, nastarenkaissa peltivanteet ja pölykapselit, sähkösäätöiset ja lämmitettävät peilit, pyöräteline 3 pyörälle, apukuljettajan turvatyyny, manuaalinen ohjaamoilmastointi, vakionopeuden säädin, Midi Heki -kattoikkuna, eristetty ja lämmitettävä harmaavesisäiliö, radio ja kaiuttimet, kääntyvät etuistuimet Weinsberg-verhoilulla, De Luxe -kylpyhuone, sälepohjavuoteissa uusinta teknologiaa olevat premium-luokan HRC-patjat, kaasupullot ja tarvittavat sähkökaapelit.

Winter-varustus: Tehokkain Truma 6E Combi -keskuslämmitys, jossa myös 230V sähkölämmitysmahdollisuus ja LCD-ohjain (lämpötilan säätö digitaalisesti asteen tarkkuudella ja tuuletustoiminto) ja iNet -puhelinohjaus, sähköinen 230V lattialämmitys, harmaavesisäiliön eristys ja lämmitys, asuinosan kylmäsillaton hyvä lämmöneristys. Soveltuu erinomaisesti talvikäyttöön!

Tilava ja toimiva pohjaratkaisu: Kiinteä parivuode takana alhaalla (201x133cm), edessä alaslaskettava vuode (192x140cm), kääntyvät etupenkit, 6 hengen pöytäryhmä, josta saa kätevästi lisävuoteen kahdelle hengelle alas polven korkeudelle (210x123cm). Keittiötilassa 140 litran jääkaappi, 30 litran pakastelokero, tilava wc, jossa erillinen suihkutila, runsaasti säilytystilaa kaapeissa ja takatallissa (oven koko 75x74cm).

Käyttövesien täyttö ja tyhjennys, boilerin pakkasvahti ja verkkoliitännät on keskitetty kätevästi yhden lukittavan huoltoluukun taakse.

Kysy lisää

Jaakko Nieminen
Puh. 040 552 5474
jaakko.nieminen [at] greencircle.fi

Siirry sivun alkuun